Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Εκδήλωση ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ-ΕΞΟΔΟΥ 11.06.2010

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 11 Ιούνη η πρώτη κοινή εκδήλωση των δημοτικών παρατάξεων ΑΠΟΔΡΑΣΗ Αγίων Αναργύρων και ΕΞΟΔΟΣ Καματερού, στο Α' ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων.

Το θέμα ήταν η διεθνής οικονομική κρίση και το παράδειγμα της Λατινικής Αμερικής και οι ομιλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, από αριστερά προς τα δεξιά, οι Χοσέ Κάλα (Α' Γραμματέας της Κουβανικής Πρεσβείας), Ροδρίγο Τσάβες (Πρέσβης της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας) και Κώστας Ήσυχος.
Και οι δύο διπλωμάτες, αφού ανέλυσαν τις εμπειρίες για τις δικές τους χώρες, μετέφεραν μηνύματα αγωνιστικής συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό και τις δοκιμασίες στις οποίες τον έμπλεξαν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και οι ξένοι πάτρωνές της Ε.Ε, και ΔΝΤ.
Ο Κώστας Ήσυχος, ειδικός σε θέματα Λατινικής Αμερικής, ανέλυσε το παράδειγμα της Αργεντινής και τις τρομαχτικές (για το λαό μας) ομοιότητες με τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα.Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του και χαιρέτησε ο βουλευτής Επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος.

Μετά τις ομιλίες, ακολούθησε το λατινοαμερικάνικο τρίο με τους Μάρτα Μορελεόν, Αλεχάντρο Ντίαζ και Κόλλια Άλκη που μας ταξίδεψαν μαγικά με τη μουσική της πατρίδας του.

Περισσότερο φωτογραφικό και οπτικο-ακουστικό υλικό, σε αμέσως επόμενη ανάρτηση.

Προσωρινό Συντονιστικό
ΑΠΟΔΡΑΣΗ - ΕΞΟΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου